Eaka mehe raha päästeti kelmide käest

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

8. aprillil sai politsei teate 83aastaselt mehelt, kellega olid ühendust võtnud väidetavalt telefonifirma esindaja, Eesti keskpanga töötaja ja politsei esindaja, kes ütlesid mehele, et tema raha prooviti varastada ja seda tuleb kontrollida. Selleks paluti tal võtta välja sularaha ning saata see Omniva pakiautomaadi kaudu edasi. Mees pani automaati 10 000 eurot. Omniva töötajad takistasid paki saatmist petturitele ja mees sai oma raha Narva jaoskonnast kätte. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Jõhvi naine viis Tallinna kelmidele tuhandeid eurosid

8. aprillil pöördus politseisse 64aastane Jõhvis elav naine, kellele olid helistanud kelmid. Kurjategijad veensid naist oma kontolt raha välja võtma, sellega Tallinna sõitma ning seda seal pakiautomaati panema. Seda naine ka tegi ja jäi nii ilma 7000 eurost.

Georgi lint tõi piiriületajale trahvi

8. aprillil avastati Narva piiripunktis Eestist väljumisel Venemaa kodanikku kontrollides tema seljakoti küljest Georgi lint. Inimesele selgitati, et Eesti Vabariigis on selline sümboolika keelatud, ja talle määrati 400eurone trahv. Pärast sümboolika loovutamist lubati tal jätkata teekonda Venemaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles