VIDEO Jõhvi hoovidest noorikut otsivast metsisest on saanud tõeline superstaar

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jõhvis seiklev metsiseisand jäi Põhjaranniku fotograafi kaamera ette tänavu 5. aprillil Oja tänaval. Teadaolevalt pole ta tänini linnaelu metsa vastu vahetada soovinud.
Jõhvis seiklev metsiseisand jäi Põhjaranniku fotograafi kaamera ette tänavu 5. aprillil Oja tänaval. Teadaolevalt pole ta tänini linnaelu metsa vastu vahetada soovinud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Juba paar nädalat liigub Jõhvi eramupiirkonnas ringi metsisekukk, kes tõenäoliselt siit endale pingsalt kaaslast leida üritab, kuid selle asemel on temast saanud fotomodell, kelle seiklusi sotsiaalmeedias tuliselt arutatakse.

Vaata ArborWorks OÜ videot!

Aprilli esimesel nädalal nähti metsist Jõhvis Oja tänaval, kus ka Põhjaranniku fotograafi kaamerasilm ta tabas. "Jalutas siin ja vaatas tõtt meie ja lastega, mõtles. Oli väga põnev jälgida, kuidas selline lind maja juurde sattus. Nagu loomaaias," sõnas seal piirkonnas elav Ele-Riin Kullamä-Golovin. Inimesed jätsid autod seisma, pildistasid ning olid väga elevil. Lind aga käitus rahulikult ega näidanud mingeid kurje kavatsusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles