Jõhvi tänavahoolduselt eemaldatud N&V-l õnnestus vallalt raha tagasi võita

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
N&V hooldas pikki aastaid Jõhvi teid ja tänavaid, kuni 2022. aasta talvel ei saanud enam lumekoristusega hakkama ning vallavalitsus lõpetas äsja sõlmitud lepingu. Nüüd on lõpusirgele jõudnud ka sellega seotud kohtuvaidlus, kus firma sai vallalt kätte 40 000 eurot.
N&V hooldas pikki aastaid Jõhvi teid ja tänavaid, kuni 2022. aasta talvel ei saanud enam lumekoristusega hakkama ning vallavalitsus lõpetas äsja sõlmitud lepingu. Nüüd on lõpusirgele jõudnud ka sellega seotud kohtuvaidlus, kus firma sai vallalt kätte 40 000 eurot. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Teehooldusfirmal N&V, kellega Jõhvi vald enam kui kaks aastat tagasi halva lumekoristuse tõttu lepingu lõpetas, õnnestus teise astme kohtus vallalt raha tagasi võita, sest kohtu arvates oleks vald pidanud firmale andma veel ühe võimaluse oma tööd parandada.

2022. aasta jaanuaris sõlmis Jõhvi vald N&Vga teehoolduslepingud, kuid jaanuaris-veebruaris alanud lumetormide ja -sadude ajal ei tulnud ettevõte Jõhvi teede-tänavate koristamisega toime ning vald hakkas esitama selle kohta pretensioone.

Leping lõpetati kiiresti

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles