Rajaleidja spetsialistid: hariduslike erivajadustega lapsed ei vaja õppekeele erandit

Copy
Olga Hodakovskaja juhib Rajaleidja Ida-Virumaa piirkonda sellest kevadest. Rajaleidja pakub üle Eesti tasuta õppenõustamist lapsi haridusteel toetavatele täiskasvanutele: vanematele, õpetajatele ja tugispetsialistidele.
Olga Hodakovskaja juhib Rajaleidja Ida-Virumaa piirkonda sellest kevadest. Rajaleidja pakub üle Eesti tasuta õppenõustamist lapsi haridusteel toetavatele täiskasvanutele: vanematele, õpetajatele ja tugispetsialistidele. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Rajaleidja Ida-Virumaa piirkonda juhib sellest kevadest Olga Hodakovskaja, kes asus tööle olukorras, kus vajadus õppenõustamise järele on aasta-aastalt kasvanud. Eestikeelsele õppele ülemineku tõttu tõotab pöördujate arv veelgi suureneda.

Eelmisel aastal pöördus Rajaleidja esindustes üle Eesti nõustamisele rohkem kui kümme tuhat last. Aasta varem oli neid ligemale tuhat vähem. Ja enne seda omakorda miinus tuhatkond last.

Olga Hodakovskaja selgitab, et kuigi statistikas kajastuv klient on laps, nõustab Rajaleidja lapsevanemat, õpetajat või tugispetsialisti.

Tagasi üles