Oma firma loomine muutis pereisa usinaks õppijaks ja suurelt unistajaks

Copy
"Suurem osa kogu sellest varustusest oli kiirabiautoga komplektis kaasas," ütleb Mait Ojandu, et sellepärast ta selle masina võttiski − tavaliselt müüakse neid tühjalt. Hingamisaparaadi, sellise tavalise kodus kasutatava, ostis ise juurde, sest ühel kliendil oli seda vaja.
"Suurem osa kogu sellest varustusest oli kiirabiautoga komplektis kaasas," ütleb Mait Ojandu, et sellepärast ta selle masina võttiski − tavaliselt müüakse neid tühjalt. Hingamisaparaadi, sellise tavalise kodus kasutatava, ostis ise juurde, sest ühel kliendil oli seda vaja. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Aastaid autojuhina leiba, liha ja muud kaupa vedanud Mait Ojandu avastas oma kutsumuse sotsiaaltöös, kui peres tekkis vajadus invatranspordi järele.

Kooliajal oli Mait Ojandu laisavõitu õppija, huvi ei olnud ja nii ta keskhariduseni ei jõudnudki. Autojuhina töötamast see ei takistanud.

"Ma olen kogu aeg "juhtival kohal" olnud," naerab ta, et on 12 aastat rooli keerates vist peaaegu kõike vedanud. Leiba ja liha ja posti ja... Metsaveo proovis ka ära, aga see talle ei sobinud.

Tagasi üles