Kaks ettevõtlikku naist plaanivad soetada Jõhvi Ida-Virumaa esimese toiduringluskapi, et vähendada toidu raiskamist ja levitada säästlikku mõtteviisi.
Tellijale
Toidupäästmine kinnitab Ida-Virumaal kanda
Merike Puusepp oli Facebooki toiduringluse gruppidel juba mõnda aega silma peal hoidnud ja üht Tallinna oma ka ise kasutanud.
"Perega puhkusel olles ööbisime Tallinnas hotellis ja kui hakkasime sealt lahkuma, ei tahtnud ma järele jäänud toitu ära visata. Panin pildid kohalikku toiduringluse gruppi ja küsisin mehelt, kui kiiresti võiksime tema arvates sellest lahti saada. Mees pakkus, et ehk paari tunniga − kui keegi üldse meie järele jäänud kooki tahab. Tegelikult kirjutas üks inimene mulle kohe ja oli juba 15 minuti pärast hotelli ees, tänulik, et ma toitu ära ei visanud," rääkis ta.