Arina Bojetskaja rajas Tammikusse kauni kodu ja magusa äri

Copy
Majandusharidusega Arina Bojetskajat ajendas kontoritöölt ära tulema ja makroonide küpsetamisele pühenduma koroonakriis. Praegused rasked ajad majanduses võivad aga kaalukausi taas palgatöö kasuks pöörata.
Majandusharidusega Arina Bojetskajat ajendas kontoritöölt ära tulema ja makroonide küpsetamisele pühenduma koroonakriis. Praegused rasked ajad majanduses võivad aga kaalukausi taas palgatöö kasuks pöörata. Foto: Matti Kamara (Pohjarannik)

Arina Bojetskaja on lõpetanud majanduse eriala, aga tema elu keerleb praegu mitte numbrite, vaid makroonide ümber. Õrnad värvilise täidisega mandlikoogikesed valmivad koduköögis. Kodus töötades on ka lihtsam majapidamist korras hoida, kolme pojaga tegelda ning külaseltsi vedada.

Kui Kohtla-Järvel sündinud Arina läks õppima Tallinna tehnikaülikooli, jäi ta kümneks aastaks pealinna ning tegi erialast tööd kõigepealt BLRT Grupis, hiljem Sampo pangas.

"Kui sündis esimene laps, läks mees tööle Soome ja ma olin lapsega üksinda. Mõtlesin, mis ma passin seal, tulen ema juurde tagasi. Ema aitab ja nii on lihtsam," meenutab Arina viieteistkümne aasta tagust aega.

Tagasi üles