IVAR PÕLLU "Hungerburg2024" pole šokeerimiseks. Ja see festival pole ainult turistidele

Copy
Teatri tegemiseks on veidi kasutusest välja kukkunud ruumid head, sest nad on mitmetähenduslikud, ütleb Ivar Põllu Mereranna puhkekodu kohta.
Teatri tegemiseks on veidi kasutusest välja kukkunud ruumid head, sest nad on mitmetähenduslikud, ütleb Ivar Põllu Mereranna puhkekodu kohta. Foto: Henry Griin

"Ei tasu karta, et tegemist on šokifestivaliga. Et ropud kunstnikud saabuvad tundmatusse kohta ja teevad oma kunsti omasugustele," avab Tartu Uue Teatri loovjuht Ivar Põllu viiepäevast festivali "Hungerburg2024", mis algab järgmisel kolmapäeval Narva-Jõesuus Mereranna puhkekodus.

Kui Tartu Uus Teater avaldas "Hungerburg2024" kohta esimese pressiteate, tuli sealt kenasti välja paradoks, et kui kultuuripealinna programm ülikoolilinnas on täies hoos, põgeneb Tartu Uus Teater ise ääremaale ja kutsub oma publiku ka kaasa. Kas teile meeldib vastuvoolu ujuda?

Jah, me otsime erilisi mängupaiku ning seda Narva-Jõesuu kindlasti on. Kultuuripealinna aastaks tulime Ida-Virumaale ka sellepärast, et Eesti kummuli ei läheks. Tegime siia oma väikse kultuuripealinna programmi, viieks päevaks.

Tagasi üles