Jõhvi koodikooli uus juht naudib tööd rahvusvahelises seltskonnas

Copy
Kätlin Merisalu elab sisse Jõhvi ellu ja jätkab Paides tantsurühmade juhendamist, olles ka järgmise üldtantsupeo kunstilise toimkonna liige.
Kätlin Merisalu elab sisse Jõhvi ellu ja jätkab Paides tantsurühmade juhendamist, olles ka järgmise üldtantsupeo kunstilise toimkonna liige. Foto: Marija Vie

Viimased kaks nädalat on Jõhvi programmeerimiskooli maja kihanud inimestest, kes püüavad sinna õppima pääseda. Kood/Jõhvi õppekeskuse uus juht Kätlin Merisalu plaanib järgmised sisseastumiskatsed ka ise osaliselt läbi teha, et end õppija kingadesse panna. Pealegi on aastaid rahvatantsu õpetanud naine avastanud, et tehnoloogiamaailm on väga põnev.

Olete pärit Paidest ja tuntud peamiselt rahvatantsujuhendajana, kes on olnud ka Järvamaa maakondliku tantsupeo kunstiline juht. Kuidas sobitub sellesse mustrisse Jõhvi ja programmeerimiskool?

Mul on tegelikult hästi mitmekesine kogemus. Ma olen magistriharidusega noorsootöö korraldaja ja teinud noorsootööd erinevatel tasanditel: alustasin vallas, siis olin noortekeskuses, seejärel koolis ja lõpuks riiklikul tasandil Eesti noorteühenduste liidus. Olen töötanud ka koolis kehalise kasvatuse/ liikumisõpetajana ja õppejuhina.

Tagasi üles