POLITSEI Tõukajad põhjustasid lähedastele vigastusi

Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Reedel sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Pärna tänava korteris oli 35aastane mees tõuganud oma alaealist last ja elukaaslast. Meedikud viisid lapse ja naise tervisekontrolliks haiglasse ning politseinikud pidasid mehe kinni.

Laupäeval sai politsei teada, et Narvas Tallinna maanteel oli 40aastane mees tõuganud oma 42aastast endist elukaaslast, kes sai vigastada.

Lähedased klaarisid suhteid jõuga

Reedel lasi 19aastane noormees Narvas Aasa tänaval rusikad käiku oma endise tüdruksõbra pihta. Kui politsei kohale jõudis, oli lööja kadunud.

Samal päeval lõi 76aastne mees Narvas Karja tänaval oma abikaasat.

Laupäeval sai politsei väljakutse Narva Kreenholmi tänavale, kus 53aastane mees oli löönud oma elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Samal päeval tuli teade, et Narvas Juuli tänava kortermajas oli 19aastane mees löönud oma kasuisa. Politseinikud pidasid ka selle noore mehe kahtlustatavana kinni.

12 välismaalasel keelati Eesti külastamine ära

Nädalavahetusel suunasid piirivalvurid Narva piiripunktist Venemaale tagasi seitse Venemaa, kaks Ukraina ja kaks Moldova kodanikku ning ühe Iisraeli kodaniku. Neil inimestel puudusid asjakohased dokumendid Eestisse sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule.

Venemaa kodanikul õnnestus ebaseaduslikult välismaal olla ligemale kaheksa aastat

Eesti piirivalvurid avastasid laupäeval Narva piiripunktis dokumente kontrollides, et ühel Venemaa kodanikul oli õnnestunud Schengeni viisaruumi riikides ebaseaduslikult veeta 2785 päeva ehk ligemale kaheksa aastat. Rikkujale määrati 800 euro suurune trahv ja ta lahkus Venemaale.

Sakslane ronis üle aia Venemaalt Eestisse

Pühapäeva öösel kella poole kolme paiku ronis Narva piiripunktis Sõpruse sillal üle aia Venemaalt Eestisse Saksa kodanik, kelle Eesti piirivalvurid kinni pidasid. Pärast menetlustoiminguid lubati tal Eestisse siseneda.

Reedel tabasid piirivalvurid aga Eesti kodaniku, kes ronis üle Narva raudtee silla. Talle määrati 200 euro suurune trahv.

Poolakad lennutasid piirialal õhusõidukeid

Nädalavahetusel lennutasid Poola kodanikud piirirežiimi alas politsei- ja piirivalveameti kooskõlastuseta mehitamata õhusõidukeid ning said selle eest 80 eurot trahvi.

Nõukogude sümbolitega särk tuli piiripunkti jätta

Pühapäeval hakkas Eestist Venemaale lahkuma Vene kodanik, kel oli seljas Nõukogude sümboolikaga polosärk. Inimene pidi jätkama teekonda Venemaale selle Eestis keelatud särgita.

Tagasi üles