Viivikonna elanikud ei taha lagunenud ja ohtlikest majadest välja kolida

Copy
Viivikonnast pärit Vassili Karnauhhov on omaaegse kaevandusasula patrioot ning alati valmis seal kandis ringkäigu korraldama ja sealsete elanike muredest-rõõmudest rääkima. Karnauhhov ise on asjaolude sunnil Sillamäele elama kolinud, kuid seisab nüüd nende Viivikonna elanike eest, kes võimude korraldusel samuti peagi kolima on sunnitud.
Viivikonnast pärit Vassili Karnauhhov on omaaegse kaevandusasula patrioot ning alati valmis seal kandis ringkäigu korraldama ja sealsete elanike muredest-rõõmudest rääkima. Karnauhhov ise on asjaolude sunnil Sillamäele elama kolinud, kuid seisab nüüd nende Viivikonna elanike eest, kes võimude korraldusel samuti peagi kolima on sunnitud. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva-Jõesuu linnavalitsuse otsuse kohaselt peavad Viivikonna Rahu tänava kolme kortermaja elanikud juuli lõpuks sealsetest munitsipaalkorteritest välja kolima, kuna need majad on ekspertiisi käigus elamiskõlbmatuks ja ohtlikuks tunnistatud. Üürnikud paluvad linnavõimudel leida olukorrale teistsugune lahendus või oma otsusega vähemasti mitte kiirustada.

Viivikonnast pärit Vassili Karnauhhov rääkis Põhjarannikule, et Rahu tänava kolme kortermaja elanikud said 25. aprillil Narva-Jõesuu linnavalitsuselt teate, et need majad on tunnistatud elamiskõlbmatuks ja ohtlikuks ning neil tuleb sealt juuli lõpuks välja kolida.

Me ei ole kummitused!

​VASSILI KARNAUHHOV

Tagasi üles