Toilas Oru pargis raskelt haavatud mees rikub taas tänavatel korda

Copy
Sellel Oru pargis asuval pingil istus 8. juunil politseile juba varasemast tuttav mees, kes ähvardas inimesi ja paugutas püstolit. Samal pingil istudes sai ta ka raskelt haavata, kui politsei tema suhtes tulirelva kasutas.
Sellel Oru pargis asuval pingil istus 8. juunil politseile juba varasemast tuttav mees, kes ähvardas inimesi ja paugutas püstolit. Samal pingil istudes sai ta ka raskelt haavata, kui politsei tema suhtes tulirelva kasutas. Foto: Erik Kalda / Põhjarannik

Mees, keda politseinik tänavu suve hakul Toilas Oru pargis tulirelvast raskelt haavas, veetis haiglas kaks nädalat ning nüüd häirib taas tänaval inimesi.

8. juuni õhtul toimus Toilas Oru pargis intsident, mille käigus sai 40aastane mees politsei kasutatud tulirelvast raskelt haavata. Politsei reageeris väljakutsele, kui pargipingil istunud mees stardipüstolit paugutas ning möödakäijaid hirmutas. Kui ta ei reageerinud politsei korraldusele relv maha panna ning hakkas seda hoopis korrakaitsjate poole suunama, tulistas üks politseinikest meest. Kannatanule anti kohapeal esmaabi ning kiirabi toimetas ta haiglasse, kus tema seisund tunnistati raskeks ning teda opereeriti.

Liikus peagi taas tänavatel

Tagasi üles