Pakkuge kandidaate Ida-Viru aasta ettevõtete ja vabaühenduste konkursile

Copy
2023. aastal pälvis Ida-Virumaa aasta äriteo auhinna Enefit Green Kiviõli lähedal valminud Purtse tuule- ja päikeseenergia hübriidpargi rajamise eest. Kuni 23. septembrini saab esitada tänavu äriteo kandidaate.
2023. aastal pälvis Ida-Virumaa aasta äriteo auhinna Enefit Green Kiviõli lähedal valminud Purtse tuule- ja päikeseenergia hübriidpargi rajamise eest. Kuni 23. septembrini saab esitada tänavu äriteo kandidaate. Foto: Enefit Green

Kuni 23. septembrini saab esitada kandidaate Ida-Viru aasta ettevõtete ja vabaühenduste konkursile kokku kaheksas kategoorias.

Ida-Viru äriteo 2024 peaauhind antakse ettevõttele, kelle tegevus ja viimaste aastate jooksul tehtu on piirkonnale olulist mõju avaldanud.

Lisaks tunnustatakse ettevõtteid ja vabaühendusi veel seitsmes kategoorias: Ida-Viru väikeettevõte 2024, Ida-Viru noorte ettevõtlik tegu 2024, Ida-Viru rohepöörde tegu 2024, Ida-Viru euroraha rakendaja 2024, Ida-Viru kohaliku omavalitsuse programmi tegu 2024, Ida-Viru kodanikuühendus 2024 ja Ida-Viru tegus kodanik 2024.

Äriühingust kandidaat peab omama majandustegevust Ida-Virumaal. Vabaühendusest kandidaat peab olema registreeritud Ida-Virumaal. Kandidaat ei tohi olla maksuvõlgnik. Ühe kandidaadi võib esitada ka mitmes kategoorias.

Kandidaate võivad esitada asutused, ettevõtted, omavalitsused, kodanikuühendused ja eraisikud.

Kandidaatide esitamiseks tuleb Ida-Viru ettevõtluskeskuse kodulehel ivek.ee hiljemalt 23. septembriks täita ankeet, kus tuleb välja valida kandideerimise kategooria ning põhjendada, milliste tegude ja saavutuste eest kandidaat esitatakse.

Ida-Viru ettevõtluskeskuse juhatuse liige Pille Sööt julgustab nii eraisikuid kui ka ettevõtteid ja organisatsioone kandidaate esitama. "Ida-Virumaal tegutseb palju tublisid tegijaid, kes on panustanud maakonna arengusse. Tuletage nad meelde ning esitage ettevõtluskonkursile, et nad ei jääks teenitud tähelepanust ja tunnustusest ilma," sõnas ta.

Auhindade võitjad tehakse teatavaks detsembri alguses Saka mõisas toimuval tseremoonial.

2023. aastal pälvis Ida-Virumaa aasta äriteo auhinna Enefit Green Kiviõli lähedal valminud Purtse tuule- ja päikeseenergia hübriidpargi rajamise eest.

Konkurssi Ida-Virumaa ettevõtete tunnustamiseks korraldab Ida-Viru ettevõtluskeskus koostöös partneritega: Ida-Virumaa omavalitsuste liit, Eesti kaubandus-tööstuskoja Jõhvi esindus, Europe Directi Jõhvi ja Narva teabekeskus, SA Ida-Viru Investeeringute Agentuur, kodanikuühiskonna sihtkapital KÜSK ja Põhjarannik.

Tagasi üles