PILDIGALERII ja VIDEO Festival "Station Narva" pakub muusikat, kunsti, toitu ja arutelusid

Copy
06SEP2024 Narva. Station Narva laupäevaõhtused esinejad. Singer Vinger. Foto: Martin Pedaja
06SEP2024 Narva. Station Narva laupäevaõhtused esinejad. Singer Vinger. Foto: Martin Pedaja Foto: Martin Pedaja

Seitsmendat korda toimuv muusika- ja linnafestival "Station Narva" algas neljapäeval arutelupäevaga, kus arutati turvatunde üle. Reedel lõid Ida-Viru noored tulevikupäeval tulevikustsenaariume ja inspiratsioonikõne pidas nublu mänedžer Kaarel Sein.

Narva muuseumis ja Ro-Ro klubis toimuvas muusikaprogrammis esineb üle 20 artisti. Reedel olid teiste seas laval Singer Vinger ja Puuluup ning Briti legendaarne indie-bänd Spiritualized.

Laupäevastel kontsertidel astuvad teiste seas publiku ette ka mitmed Ida-Virumaaga seotud artistid, näiteks Alika, kes tuleb lavale koos NOËPiga, kes annab lisaks kell 17 tasuta kontserdi ka Narva linnuse läänehoovis.

Narva muusik Kirill Smirnov esineb linnuse sisehoovis oma uue projektiga Odin. Samas astub üles ka Ida-Viru DJ-duo Työmik Bassofsky & itsmebruh. Ida-Viru päritolu kitarrist ja laulukirjutaja Mariin Kallikorm artistinimega mariin.k astub üles ööl vastu pühapäeva festivali afterparty'l Ro-Ro klubis.

Laupäeval saab linnuses kuulata teiste seas ka Briti artisti Flowdan, "Eurovisiooni" lauluvõistlusel laineid löönud Ukraina folktroonikagruppi GO_A, Norra möllubändi Tacobitch ja Soome avangardisti Pelkkä Poutaneni.

Tagasi üles