JUHTKIRI Haarakem uutest sportimisvõimalustest kinni!

Copy
Viru vangla poolt korraldatud rahvajooks Jõhvis trotsis tuult.
Viru vangla poolt korraldatud rahvajooks Jõhvis trotsis tuult. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Septembri algus on Ida-Virumaal olnud rikas spordisündmuste poolest.

Toilas ja Jõhvis oli rahvajooks, mõlemas kohas tuli starti üle 400 jooksja ja kõndija. Ligikaudu sama palju osalejaid oli ka uue koolinoorte kergejõustikusarja, Ida-Virumaa kuldliiga avaetapil Jõhvis. Järgmine etapp on juba sel neljapäeval Kiviõlis ja kolmas ülejärgmisel nädalal Sillamäel. Erilise spordilembusega paistab silma Jõhvi põhikool, kes korraldab terve nädala jooksul suurejooneliselt oma olümpiamänge.

Põnevaid võimalusi on pakkuda spordile kaasaelajatele: sel nädalavahetusel toimub Narva jäähallis eurosarja "Continental Cup" turniir, kus kohalikule hokimeeskonnale pakuvad konkurentsi Islandi, Leedu ja Hispaania klubid.

Spordiga tegelemise võimalused on Ida-Virumaal viimase kümne aasta jooksul kõvasti paranenud. On valminud mitu ujulat, staadioni, spordihalli ja jõusaali. Lisaks on ehitatud juurde rattateid, tervise- ja matkaradu nõnda, et sportlikul viisil saab aega sisustada ka looduses, ilma et oleks vaja kulutada raha piletitele.

Septembri lõpus tuleb kampaania korras üleriigiline spordinädal, mis kutsub pikema ja tervema elu nimel regulaarselt liikuma. Tegelikult ei ole põhjust oodata mingeid kampaaniaüritusi. Liikumisvõimalusi on juba praegu Ida-Virumaal olemas rohkem kui kunagi varem. Haarakem neist kinni!

Tagasi üles