Laupäeval tuleb Narvas sügisene jooks ümber Äkkeküla

Copy
Äkkeküla on Narva jooksuharrastajae seas populaarne paik, kus on näidistrenne viinud läbi ka mitmed Eesti tuntud sportlased. Sel pildil harjutataks Eesti endise eduka triatleedi Aleksandr Latini juhendamisel.
Äkkeküla on Narva jooksuharrastajae seas populaarne paik, kus on näidistrenne viinud läbi ka mitmed Eesti tuntud sportlased. Sel pildil harjutataks Eesti endise eduka triatleedi Aleksandr Latini juhendamisel. Foto: Ilja Smirnov

Laupäeval, 19. oktoobril, toimub Narvas traditsiooniline jooks ümber Äkkeküla.

Narvas populaarseks saanud aktiivse vaba aja veetmise paigas Äkkeküla spordikeskuses toimuva jooksu rada kulgeb nii maastikul kui asfaldil. Võistluskeskus asub Äkkeküla laskesuusatamise lasketiirus.

Mudilased ja lapsed võtavad üksteiselt mõõtu 500 meetri, 1 kilomeetri ja 2 kilomeetri distantsil. Tillujooks start kõlab kell 11. 

Kell 12 algavate põhijooksude pikkuseks on 3 km  (mida võib lisaks jooksmisele ka kõndides läbida) ja 7 km.  

Autasustamine toimub igas vanusegrupis eraldi ja lisaks tunnustatakse ka absoluutarvestuses distantside paremaid. 

Ümber Äkkeküla jooksu ajakava laupäeval, 18. oktoobril

11.00 Tillujooks (500m)

11.15 Kuni 8aastased tüdrukud ja poisid (1km)

11.30 Kuni 10aastased ja kuni 12aastased tüdrukud ja poisid (2km)

12.00 Kuni 14aastased tüdrukud ja poisid, kuni 60aastased ning 70aastased ja vanemad mehed ning 60aastased ja vanemad naised (3km)

12.00 Kuni 17aastased mehed ja naised, meesjuuniorid ja naisjuuniorid,  mehed ja naised, kuni 40aastased mehed ja naised ning kuni 50aastased mehed ja naised (7km)

Üritust toetavad Narva Linnavalitsus, Integratsiooni SA, Euroopa liit, Narva Linna Arendus SA, Eesti Kultuurkapital, SA Eesti Terviserajad, Ida-Virumaa spordiliit, Europe hotell, Eesti Pagar, Ramirent ja teised toetajad.

Tagasi üles