Algas võidujooks tasuta eesti keele kursustele

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Integratsiooni sihtasutus pakub eesti keele õppe võimalust A1, A2, B1, B2 ja C1 tasemel.
Integratsiooni sihtasutus pakub eesti keele õppe võimalust A1, A2, B1, B2 ja C1 tasemel. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Neljapäeval alates kella kümnest saab integratsiooni sihtasutuse veebis registreeruda eesti keele kursustele. Varem on juhtunud, et kohad täituvad mõne tunniga.

Veebruaris alustab plaanide kohaselt eesti keele õpet 1104 inimest, avatakse 69 kursust. Pooled kursused toimuvad Ida-Virumaa linnades, ülejäänud peamiselt Tallinnas.

Integratsiooni sihtasutus pakub eesti keele õppe võimalust A1, A2, B1, B2 ja C1 tasemel. Keelekursustele saab registreeruda tavapäraselt kaks korda aastas: jaanuaris ja augustis. Registreerumiseks tuleb täita ankeet, samuti soovitatakse enne registreerumist testida oma eesti keele oskust, et valida endale sobivaim keelekursus.

Lisaks peatselt avatavatele eesti keele kursustele on võimalik keelt õppida integratsiooni sihtasutuse keelekohvikutes ja klubides. Eesti keele õppimise võimalusi pakub töötukassa, samuti saab eesti keelt õppida siseministeeriumi rahastatava kohanemisprogrammi raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles