Tartu ülikooli kõige sportlikum töötaja levitab "brutaalset lõbu"

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva kolledži õppejõud Aet Kiisla osaleb staadionimaratonidel ja ultrajooksudel, mis on enamikule liiga karm katsumus. Istuva töö ja liikumise põimimisega saab aga hakkama igaüks.
Narva kolledži õppejõud Aet Kiisla osaleb staadionimaratonidel ja ultrajooksudel, mis on enamikule liiga karm katsumus. Istuva töö ja liikumise põimimisega saab aga hakkama igaüks. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Arusaam, et intellektuaal peab olema läbipaistva ja sinaka nahaga kõhetu tüüp, kellele kõik füüsiline on tabu, on vananenud, kinnitab TÜ Narva kolledži ühiskonnateaduste õppejõud Aet Kiisla, kes kannab sel aastal Tartu ülikooli sportlikema töötaja tiitlit.

Sul on Tartu ülikoolis ligi 3600 kolleegi. Mis tunne on olla nende seas kõige sportlikum?

Päris uhke tunne on. Mis puudutab minu sportlikke saavutusi, siis alustaksin sellest, et olin kehalisest kasvatusest vabastatud terve kooliaja − nõukogudeaegsed arstid leidsid, et mul on midagi viga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles