Ida-Viru söögikohad kutsuvad värvilist sügist maitsma. Toidueksperdid kiitsid menüüd heaks

Copy
Toidublogijad Ragne Värk ja Merilin Siimpoeg püüavad pildile kohviku Bon Appetit kõrvitsajuustukooki.
Toidublogijad Ragne Värk ja Merilin Siimpoeg püüavad pildile kohviku Bon Appetit kõrvitsajuustukooki. Foto: Jelizaveta Gross

Toidufotograaf ja tuntud toiduasjatundjad maitsesid ning pildistasid sel nädalal Ida-Virumaa maitseseikluse menüüsid, hinnates, et novembrikuus ootab ees põnev ja mitmekesine maitserännak.

Toila Mereresto peakokk Ilja Šljapin lähtus maitseseikluse erimenüüd koostades sellest, et november toob kaasa esimesed külmad. Mis võiks olla parem viis sooja saamiseks kui liharoog, mis on täis soojust ja maitset? Kolme pearoa hulgast saab valida lambakarree, veisebrisketi ja faasani vahel.

"Otsustasime pakkuda midagi erilist, mida igas kohas ei leia. Kui inimestele meeldib, siis miks mitte neid roogi pärast talvemenüüsse võtta," selgitas Toila Mereresto juhataja Valentina Palkovs.

Tagasi üles