Mees, kes tõi Ida-Virumaale esimesed Hollywoodi võtted

Copy
Madis Tüür (pildil esiplaanil) on produtsent ja partner osaühingus Münchhausen Films, kes korraldas Eestis, sh Kreenholmis, Paramounti põnevussarja "Agentuur" võtteid. Pilt on tehtud Ida Hubi filmipäeval Jõhvis sel kolmapäeval.
Madis Tüür (pildil esiplaanil) on produtsent ja partner osaühingus Münchhausen Films, kes korraldas Eestis, sh Kreenholmis, Paramounti põnevussarja "Agentuur" võtteid. Pilt on tehtud Ida Hubi filmipäeval Jõhvis sel kolmapäeval. Foto: Anastassia Volkova

Osaühingu Münchhausen Films produtsent ja partner Madis Tüür, kes käis hiljuti Ida-Virus põnevussarja "Agentuur" võtetega, julgeks koos Hollywoodi tegijatega tagasi tulla. "Stuudiod tekitaks kinole Ida-Virumaal kodu," hoiab ta pöialt Jõhvi filmikompleksile, mis peaks valmima kahe aasta pärast.

Kuigi "Agentuuri" filmimist varjas suur saladuseloor, pole saladus, et see tõi Eestisse tipptegijad Hollywoodist. Näiteks lööb Paramounti spioonipõneviku peaosas kaasa Hollywoodi staar Michael Fassbender, sarja üks produtsentidest on George Clooney ja kahe esimese osa režissöör Joe Wright, kes on lavastanud näiteks filmid "Uhkus ja eelarvamus" ning "Süngeim tund". Kuidas "Agentuuri" võtted Ida-Virumaal läksid?

Väga hästi. Korraldasime päris korraliku mürgli, aga kõik jäid ellu. Meid võeti väga soojalt vastu, aidati igal hetkel ja kõik sai tehtud. 28. novembril saab seda kõike näha Paramount + kanalil, mis on ühe teleseriaali kohta päris kiire väljatulek.

Tagasi üles