Miks volikogu esimehel ei õnnestunud panna koolijuhti trahvi maksma?

Copy
Eduard Odinetsile tundus, et Svetlana Vladimiroval oli kooli küsimuse üle hääletamisel tugev isiklik huvi ja ta pidanuks end taandama, aga kuna ta seda ei teinud, tegi Odinets politseile kuriteoteate. Vladimirova meelest tegeles Odinets vaid tema kiusamise ja psühholoogilise survestamisega.
Eduard Odinetsile tundus, et Svetlana Vladimiroval oli kooli küsimuse üle hääletamisel tugev isiklik huvi ja ta pidanuks end taandama, aga kuna ta seda ei teinud, tegi Odinets politseile kuriteoteate. Vladimirova meelest tegeles Odinets vaid tema kiusamise ja psühholoogilise survestamisega. Foto: Matti Kämärä / Peeter Lilleväli / Põhjarannik

"Miks siis politsei ei teinud midagi Svetlanaga? Ta istub siin meiega edasi rõõmsa näoga, ei trahvi, ei vangi!" Nii kõlas Kohtla-Järve volikogu esimehe Eduard Odinetsi suust viimasel istungil küsimus, mis oli seotud volikogu liikmest slaavi põhikooli direktori Svetlana Vladimirovaga, kelle kohta Odinets politseile kuriteoteate tegi.

Keerukate juriidiliste käänakutega lugu, mis võib kaasa tuua ka seaduseparanduse riigikogus, hakkas hargnema tänavu maikuus volikogu istungil, kus muu hulgas oli päevakorras küsimus, kuhu ehitada Järve koolile uus maja. Võimaliku asupaigana hääletati ka kinnistut, kus praegu tegutseb slaavi põhikool. See eelnõu enamuse toetust ei saanud. Kuid hääletuse eel soovitas volikogu esimees Eduard Odinets volikogu liikmel Svetlana Vladimiroval, kes on ka slaavi kooli direktor, end hääletusest taandada.

Vladimirova: volikogu esimees kiusas mind

Tagasi üles