Põhjarannik 15. mail

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nalmond Meri, Villu Vatsfeld, Jüri Taal ja Andres Noormägi arutasid Purtse sadamas, kuidas võiksid saarlased ja idavirulased meresõidu elavdamisel koostööd teha.
Nalmond Meri, Villu Vatsfeld, Jüri Taal ja Andres Noormägi arutasid Purtse sadamas, kuidas võiksid saarlased ja idavirulased meresõidu elavdamisel koostööd teha. Foto: Matti Kämärä

* Ida-Virumaad väisanud Saaremaa laevaehitajad ehitaksid meelsasti või aitaksid valida lõbusõidulaeva Toila ja Narva vahele. Ida-Viru maavanem loodab, et laevaliin õnnestub Läänemere programmi toel käima panna.

* Jõhvi volikogu asub järgmisel nädalal arutama eelnõusid, millega tõstetakse valla huvikoolides õppetasusid kuni 40 protsenti. Vallavalitsus põhjendab seda vajadusega soetada õppevahendeid.

* Kuu aega enne tänavust Narva energiajooksu küünib registreerunute arv juba üle 1500 ja see on selge märk, et tänavu on oodata uut osavõturekordit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles