Jõhvi aastalõpuball tuleb tänavu saluudiga

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluse balli üks üllatusesinejaid oli hittsaate "Tantsud tähtedega" võitjapaar Liina Vahter ja Mairold Miller.
Mulluse balli üks üllatusesinejaid oli hittsaate "Tantsud tähtedega" võitjapaar Liina Vahter ja Mairold Miller. Foto: Peeter Lilleväli

Jõhvi valla kultuurijuhi Anne Uttendorfi sõnul lähtuti tänavuse balli kava koostamisel paarikümne aastaga kindlaks kujunenud traditsioonidest, sihtgrupist ja kogemusest.

"Ballil on tähtis, et kohalikud inimesed saaksid kokku, võiksid tantsida, et kõlaks hea muusika. Lisaks toredatele artistidele väljastpoolt maakonda on oluline anda kohalikele kollektiividele võimalus end näidata," ütles Uttendorf.

Balli tippesinejaiks on Uttendorfi sõnul Airi Allvee ühes vokaal-instrumentaalansambliga Torpeedo, Jõhvi bigbänd koos Luisa Värgiga ja Alen Veziko. Taidlejaist näeb/kuuleb Kohtla-Järve koolinoorte loomemaja tantsutruppi Vallatud ja akrobaate rühmast Zagadka, Kirderanniku segakoori ja paljusid teisi.

Traditsiooniline on ballil ajalehe Põhjarannik fotobaasil põhinev aastakokkuvõte.

Balli peremees ning perenaine on Raul Räitsak ja Mare Taar.

Jõhvi vallavanema Tauno Võhmari sõnul on vald aastalõpupeole kutsunud oma head sõbrad ja koostööpartnerid, pidu on omadele, intiimne, soe ja sõbralik. "Varasemast erinevalt laseme kell 23 taevasse saluudi, mis tähistab ballilikuma osa lõppu ja rajuma osa algust," kergitas Võhmar saladuseloori.

Nimelt astub saluudi järel lavale juba peaaegu veerand sajandit rokilikku bluusi viljelenud ansambel Kolumbus Kris. Bändi soolokitarrist ja muusika autor Aivar Oja sai rokikarastuse ansamblites Kaktus ja Magnetic Band. Populaarseks on saanud ka mitmed Oja kirjutatud levilaulud ("Maailm pöörleb", "Reede") Anne Veski ning ansamblite Vitamiin, Muusik Seif jt esituses.

29. detsembril Jõhvi kontserdimajas toimuvale Jõhvi aastalõpuballile on saadetud 600 kutset, aga soovijad saavad neid ka kontserdimajast osta - hinnaga 40 eurot kahele. (PR)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles