Kutseõppekeskuse juhiks saab Joel Guljavin

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Guljavin.
Joel Guljavin. Foto: Peeter Lilleväli

Haridus- ja teadusministeerium nimetas Narva kutseõppekeskuse direktori kohusetäitjaks ministri parteikaaslase Joel Guljavini. Praegune keskuse direktor Margus Ojaots asub 2. juulist Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse etteotsa.

Haridus- ja teadusministeeriumist öeldi portaalile rus.err.ee, et seni kui Narva kutseõppekeskuse uus juht ei ole konkursiga selgunud, täidab tema kohuseid Joel Guljavin.

Minister Jaak Aaviksoo loodab, et 1. septembriks on avalik konkurss direktori ametikoha täitmiseks lõppenud ja Narva kutseõppekeskus saab uue direktori.

Õppeasutuse nõukogu on korduvalt teinud ministrile ettepaneku määrata direktori kohusetäitjaks narvalane, Narva kutseõppekeskuse IT-osakonna juht Aleksei Tihhomirov.

Kutseõppekeskuses ollakse mures selle pärast, et juba enne direktori ametikohale avaliku konkursi väljakuulutamist on ministeeriumil olemas oma kandidaat ja kohusetäitjana tööle määratud inimene saabki lõpuks direktoriks.

Narva kutseõppekeskuse nõukogu esimees Aksel Ers edastas 21. juunil haridus- ja teadusministeeriumile kirja, milles märgib, et kui ministeerium jätkab oma inimese direktori ametisse aitamist, lahkuvad töölt Narva õppekeskuse mitme osakonna juhid.

Kuigi kirjas ei nimetata ministeeriumi soosiku nime, on seal öeldud, et nimetatud inimene ei ole end eelmistes töökohtades kuidagi näidanud.

Ers keeldus kirja kommenteerimast, viidates sellele, et ministeeriumil kui Narva kutseõppekeskuse omanikul on õigus kollektiivi arvamust arvestada või mitte arvestada.

Joel Guljavin ütles, et seoses oma plaanidega uuel töökohal annab ta kommentaari järgmisel nädalal pärast käskkirja allakirjutamist, kui ta saabub Narva asjaajamist üle võtma. (PR)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles