Muravjova: sihtasutus võiks olla esindatud nii pealinnas kui Ida-Virumaal

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Muravjova.
Tatjana Muravjova. Foto: SCANPIX

Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed (MISA) juhataja Tatjana Muravjova märkis, et sihtasutusel võiks olla sarnaselt haridusministeeriumile olla esindus nii Ida-Virumaal kui pealinnas.

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder soovitas mitu riigiasutust kolida Tallinnast ära teistesse linnadesse üle Eesti, muuhulgas pakkus ta, et MISA võiks üle viia Jõhvi.

MISA juhataja Tatjana Muravjova ütles Postimehele, et idee kolida riigiasutusi ja riigiga seotud sihtasutusi pealinnast välja ei ole iseenesest uus. «Seda ideed tuleks aga rohkem kaaluda, arutada ja mõelda, kas see sisuliselt ka loodetavate eesmärkide saavutamisele kaasa aitab.»

«Loomulikult ei ole meil sisuliselt Jõhvis või mujal Ida-Virumaal tegutsemise vastu midagi, sest ka varasemalt on kaalutud MISA esinduse loomist Ida-Virumaale. Idee on jäänud teostamata majanduslikel põhjustel,» tõdes ta. Ta lisas, et sihtasutusel on väga palju töiseid kohtumisi kultuuriministeeriumiga, mis asub Tallinnas.

«Me oleme valmis kaaluma kõiki asutuse Ida-Virumaal paiknemise eeliseid. Kõige parem oleks, kui MISA-l oleks esindus nii pealinnas kui ka Ida-Virumaal sarnaselt haridus- ja teadusministeeriumile, millel on esindus ka Tallinnas,» pakkus ta välja.

«Kolisime alles eelmise aasta lõpus uude kontorisse seoses vana üürilepingu lõppemisega, mistõttu lähiajal teise linna kolimine oleks meie jaoks suur rahaline väljaminek,» sõnas Muravjova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles