Sompa päeval esineb Dochka Bossa

Põhjarannik
Copy
Sompa päeva üritustele paneb punkti ansambel Dochka Bossa.
Sompa päeva üritustele paneb punkti ansambel Dochka Bossa. Foto: Erakogu

Laupäeval, 1. juunil on Sompas topeltpidu: tähistatakse lastekaitsepäeva ja Sompa päeva. 

Kohtla-Järve kultuurikeskuse direktor Svetlana Korotkova ütles, et suve alguses tähistab Kohtla-Järve linnapäeva ning sellele sündmusele on pühendatud kõikides linnaosades toimuvad mitmesugused üritused. Tähistamist alustatakse nagu ikka Sompast ning kuna 1. juunil peetakse ka rahvusvahelist lastekaitsepäeva, on kultuurikeskuse töötajad nii väikestele kui ka suurtele linnaelanikele ette valmistanud rohkelt meelelahutusi.

Peo avab kell 15 Julia Popova juhendatav Sompa teatristuudio Siilikesed, kes näitab klubi laval oma uut etendust. Kell 16 aga kutsutakse publik õue: pidulik kontsert, millest võtavad osa Kohtla-Järve kultuurikeskuse loomekollektiivid Radost, Rütm, Kelluke ning vokaalstuudio, toimub klubi ette platsile paigaldataval teisaldataval laval.

Sinnasamasse kerkivad ka loometöökojad, kus toimuvad meistriklassid kogu perele. Neid viivad läbi kunsti- ja käsitööstuudio juhendajad Jurate Kastritskaja, Galina Maksimova, Marina Seppar ja Lilli Toropõškina.

Lapsed saavad mängida koos Pipi Pikksukaga, osaleda mitmesugustes meelelahutuslikes ettevõtmistes ning tasuta hobustega sõita. Kell 17.30 astub lavale vokaal-instrumentaalansambel Dochka Bossa, kelle saatel saavad soovijad ka jalga keerutada. 

Sissepääs kõikidele üritustele on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles