Viru filmifond käis Cannes`i punasel vaibal

Teet Korsten
Copy
Tänavusel Cannes`i festivalil ja filmiturul oli kohal aegade suurim Eesti filmivaldkonna esindus: üle 70 inimese. Et üheskoos hoolitseda selle eest, et meie film ja filmitööstus maailmas silma paistaks. Piia Tamm seisab grupipildi keskel.
Tänavusel Cannes`i festivalil ja filmiturul oli kohal aegade suurim Eesti filmivaldkonna esindus: üle 70 inimese. Et üheskoos hoolitseda selle eest, et meie film ja filmitööstus maailmas silma paistaks. Piia Tamm seisab grupipildi keskel. Foto: Erlend Štaub

Jõhvi kontserdimaja juht Piia Tamm, kellel on suured teened meie maakonna filmimaakonnaks muutmisel, käis äsja Cannes`i filmifestivalil, et sealgi Ida-Viru filmiasja ajada. Põhjarannik võttis Piial sabast, et kuulda, mis siis tegelikult teispool punast vaipa toimub. 

Osalesid äsja maailma ühel kuulsamal filmifestivalil Cannes`is. Mis oli sinu komandeeringu eesmärk?

Osalesin Cannes´i filmifestivalil Viru filmifondi esindajana Eesti filmi instituudi poolt koordineeritud delegatsioonis. Tutvustasin koos Tartu filmifondi esindajatega Viru filmifondi võimalusi filmide produtsentidele ning tutvusin erisuguste regionaalsete filmifondidega nii Baltikumis kui ka Euroopas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles