Jõhvi hagi eksministri vastu pendeldab kohtute vahet

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Kevadel tekkis Martin Repinskil (paremal) ja Katri Raigil (Repinski kõrval) lahkheli väidete pärast rahaeraldusest MTÜ-le Jõhvi Noorteparlament, mis päädis Jõhvi valla poolt hagi esitamisega kohtusse. Nüüd võib juhtuda, et vald loobub kohtuvaidlusest ning püütakse jõuda kokkuleppele.
Kevadel tekkis Martin Repinskil (paremal) ja Katri Raigil (Repinski kõrval) lahkheli väidete pärast rahaeraldusest MTÜ-le Jõhvi Noorteparlament, mis päädis Jõhvi valla poolt hagi esitamisega kohtusse. Nüüd võib juhtuda, et vald loobub kohtuvaidlusest ning püütakse jõuda kokkuleppele. Foto: Ain Spitz

Kohtud ei suutnud tükk aega selgusele jõuda, missuguses kohtus tuleb arutada Jõhvi valla hagi endise siseministri Katri Raigi vastu, keda vald süüdistab valeandmete avaldamises. 

Jõhvi vallavalitsus esitas hagi Harju maakohtu Tallinna kohtumajale tänavu 29. märtsil, kui vallavanemaks oli viimaseid päevi nüüdseks riigikogusse siirdunud Martin Repinski. Ta leidis toona, et Katri Raik levitas valeväiteid, kui avaldas 22. märtsil oma Facebooki kontol teksti pealkirjaga "Keskerakond − käed eemale Jõhvi inimestest", mis ilmus ka mitmetes teistes meediakanalites. 

Repinski nõudis ümberlükkamist 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles