Jõhvi küsib riigilt vana koolihoonet endale seltsimajaks

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
See Ida-Virumaa kutsehariduskeskusele kuuluv hoone on olnud hiljuti ajutiseks koduks Jõhvi vene põhikooli perele ning peagi kolivad sinna remondi ajaks ka Jõhvi põhikooli lapsed ja õpetajad. Ent hiljem plaanib vald sellest teha seltsimaja.
See Ida-Virumaa kutsehariduskeskusele kuuluv hoone on olnud hiljuti ajutiseks koduks Jõhvi vene põhikooli perele ning peagi kolivad sinna remondi ajaks ka Jõhvi põhikooli lapsed ja õpetajad. Ent hiljem plaanib vald sellest teha seltsimaja. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi vald peab haridus- ja teadusministeeriumiga läbirääkimisi, et saada riigilt munitsipaalomandisse kutsehariduskeskuse vana hoone, et teha sinna tulevikus seltsimaja. 

Kutse tänaval asuva Ida-Virumaa kutsehariduskeskuse nõukogudeaegset A-korpust õppeasutus ise enam ammu ei kasuta. Poolteist aastat oli seal sees Jõhvi vene põhikool, kui kooli enda õppehoonet põhjalikult renoveeriti. Peagi on sinna kavas kolida eestikeelne põhikool, millele hakatakse ehitama vana asemele uut maja.

Tulevikus seltsimaja 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles