Katrin Pauts: "Mulle on omane ühe hooga mingis valdkonnas palju teha ja siis edasi liikuda"

Teet Korsten
, ajakirjanik
Copy
Katrin Pauts: "Jutustamise oskus peab olema kah osalt kaasa sündinud, osalt saab seda oskustega võimendada. Eks sellest ka Jõhvi noortele plaanin rääkida."
Katrin Pauts: "Jutustamise oskus peab olema kah osalt kaasa sündinud, osalt saab seda oskustega võimendada. Eks sellest ka Jõhvi noortele plaanin rääkida." Foto: Tairo Lutter / Postimees

22. oktoobril saab Jõhvi keskraamatukogus kohtuda Katrin Pautsiga, kes on tuntud nii kirjaniku, kriitiku kui ka teleinimesena. 

Oled nagu ehtne staar! Olen kursis, kui ammu sind üritati Jõhvi keskraamatukokku külla meelitada − kui su krimka "Politseiniku tütar" oli 2017. aasta laenutuste edetabeli kolmandal kohal. Kaks esimest olid Mart Sanderi "Litsid" − seega olid autorina teisel kohal. Olen aru saanud, et sulle on reisimine suur ettevõtmine.

See kõik oleneb ju, kus ma elan. Sõna "staar" tundub solvav, kui asjaolusid teada. Viin siis kurssi. Varsti saab kümme aastat sellest, kui kaotasin õnnetuses oma kodu. Sellest ajast alates pole mul stabiilset elukohta olnud. Olen elanud Tallinnas sõbra korteris, kuni ta oli Riias tööl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles