Pargi keskuse arendaja süüdistab vallavalitsust valetamises

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Nii lõigati 29. novembril Pargi keskuse avamisel pidulikult lint läbi. Enne seda peetud kõnes rõhutas Jõhvi volikogu esimees Eduard East (vasakul) finantssektori, ettevõtjate ja omavalitsuse koostöö olulisust. "Loomulikult ei ole lihtne nii palju huvisid kokku panna," sõnas ta. Ilmselt enamik kuulajaid ei teadnud sellel hetkel, et Jõhvi vald pole õigeks ajaks keskusele kasutusluba väljastanud.
Nii lõigati 29. novembril Pargi keskuse avamisel pidulikult lint läbi. Enne seda peetud kõnes rõhutas Jõhvi volikogu esimees Eduard East (vasakul) finantssektori, ettevõtjate ja omavalitsuse koostöö olulisust. "Loomulikult ei ole lihtne nii palju huvisid kokku panna," sõnas ta. Ilmselt enamik kuulajaid ei teadnud sellel hetkel, et Jõhvi vald pole õigeks ajaks keskusele kasutusluba väljastanud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi Pargi keskuse arendaja süüdistab vallavalitsust keskusele kasutusloa väljastamata jätmise tõttu valetamises ning haldussuutmatuses. 

3. detsembri Põhjarannik kirjutas, et Jõhvi vallavalitsus pole siiani väljastanud kasutusluba kaubanduskeskusele, mis avati 29. novembril, ehkki kasutusloa taotluse esitas ehituse peatöövõtja OÜ Vilkon Ehitus 30. oktoobril. Ehitusseaduse kohaselt tuleb kasutusluba väljastada 30 päeva jooksul alates taotluse esitamise päevast. 

Advokaadibüroo sekkub 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles