PILDIGALERII Jõhvis aastalõpuballil oli tänavu varasemast vähem osalejaid

Peeter Lilleväli
Copy
Jõhvis saadeti vana aasta ära traditsioonilise balliga.
Jõhvis saadeti vana aasta ära traditsioonilise balliga. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Pühapäeva õhtul toimus Jõhvi kontserdimajas traditsiooniline aastalõpuball, kus vaatamata mitmekesisele kavale oli külalisi tänavu vähem kui varasematel aastatel. 

Lauljatar Kaire Vilgats esines ballil koos Jõhvi bigbändiga. Reibast tantsumuusikat esitas ansambel Heldene Aeg. Esinesid ka  tantsutrupp Gracia, Artistic Flow Studio LED-show ning Siiri Känd & Cabaret PRIVE.

Kammersaalis astusid üles vokaalansamblid Mesi ja Kapel, lauljad Anet Vaikmaa ja Ainar Toit, Rain Rämmal ja Mirtel Põdra. Õhtujuht oli Artur Raidmets. Pidu lõppes ilutulestikuga. 

Jõhvi vallavalitsus saatis välja 400 ballikutset kahele ning lisaks müüdi ka 30 eurot maksvaid pileteid.  Tänavu oli ballil ligikaudu 300 külalist, mis jääb siiski varasematele aastatele tunduvalt alla. Mõned inimesed teatasid sotsiaalmeedias, et ei lähe tänavu ballile, kuna pole rahul vallavõimude tegevusega.   

31. detsembri viimastel tundidel korraldab vallavalitsus Jõhvi keskväljakul aastavahetuspeo, kus esineb ansambel Compact. Hiljuti vallavalitsuse poolt soetatud suurel ekraanil kantakse üle ka presidendi uusaastatervitus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles