Komisjon sõelus välja presidendi auhinna väärilised kodud

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Marju Mõru pühendab aia korrashoiule rohkem kui tunni päevas, aga võtab aega ka puhkamiseks ja tehtud töö viljade nautimiseks. Heakorrakomisjon leidis, et kodu paistab silma terviklikkuse ja harmooniaga ning väärib presidendi tunnustust.
Marju Mõru pühendab aia korrashoiule rohkem kui tunni päevas, aga võtab aega ka puhkamiseks ja tehtud töö viljade nautimiseks. Heakorrakomisjon leidis, et kodu paistab silma terviklikkuse ja harmooniaga ning väärib presidendi tunnustust. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kui Marju Mõru sai abikaasalt neljapäeval teada, et mõne tunni pärast saabub koduõuele maakondlik heakorrakomisjon, polnud tal vaja kiirkorras üle käia ühtegi peenart või peenraäärt. See aed on alati laitmatus korras, kinnitas Lüganuse valla arendusnõunik ja maakondliku heakorrakomisjoni liige Anu Needo.

"Mul käis just sõbranna külas ja küsis, kui palju aega ma aiatöödele pühendan. Vastasin, et tund aega päevas. Pärast hakkasin mõtlema, et tegelikult ikka rohkem," tunnistas Marju Mõru, kes on oma Lüganuse alevikus asuvas rohkem kui 2000 ruutmeetri suuruses koduaias ilu loonud juba 30 aastat.

Kõik on paigas 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles