Solovjovi ja Neglasoni süüasja arutanud kohtunik hakkab juhtima Harju maakohut

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Astrid Asi oli Viru maakohtu esimees neli aastat. Nüüd siirdub ta juhtima Eesti suurimat, Harju maakohut.
Astrid Asi oli Viru maakohtu esimees neli aastat. Nüüd siirdub ta juhtima Eesti suurimat, Harju maakohut. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Justiitsminister nimetas alates järgmise aasta jaanuarist seitsmeks aastaks ametisse Harju maakohtu esimehe Astrid Asi, kes siiani töötas Viru maakohtu esimehena ning kes arutas mitut laia avalikku tähelepanu pälvinud kohtuasja.

"Astrid Asi on ennast tõestanud võimeka ning tasakaaluka juhina, kel on selge visioon, kuidas oma teadmiste ja kogemustega suunata Harju maakohtu arengut. Oma praeguses ametis Viru maakohtu esimehena on Astrid Asi näidanud, et tal on valmisolek ja oskused edendada häid suhteid ning koostööd asutuse sees, teiste kohtuasutuste ja koostööpartneritega. Minu ootus on, et uus esimees on tugev juht, kes aitab taastada kohtunike töörahu selles majas," ütles justiitsminister Raivo Aeg.  

"Asutuse või üksuse juhtimisel olen alati eelistanud väärtuspõhist lähenemist ning avatud, motiveerivat ja tagasisidestavat organisatsioonikultuuri. Nendest üldpõhimõtetest lähtun ka Harju maakohtu juhtimisel," selgitas Astrid Asi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles