Kohtla-Järve linn müüb 40 eurot maksvat korterit

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Orul Vikerkaare 1 asuv maja on eelolevale enampakkumisele pandud korterite arvu poolest esikohal − seal otsib uut omanikku kolm korterit.
Orul Vikerkaare 1 asuv maja on eelolevale enampakkumisele pandud korterite arvu poolest esikohal − seal otsib uut omanikku kolm korterit. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavalitsus paneb neljapäeval toimuval enampakkumisel müüki 39 korterit, millest odavaima alghind on 40 ja kõige kallimal 2500 eurot.

Kohtla-Järve linnavalitsuse linnamajanduse peaspetsialisti Jelena Scharonbergi sõnul läheb enampakkumisele Järve linnaosas 16, Sompas üheksa, Ahtmes kaheksa, Kukrusel üks ja Orul viis korterit. Umbes kolmandik neist oli müügis ka eelmisel enampakkumisel.

"Müüdavate korterite nimekirja pikenemise põhjused on erisugused: kus on pankrotimenetlus lõppenud, kus rentnikud oma probleemid lahendanud ja avaldanud soovi oma senine eluase ära osta − eluruumi üürilepingu alusel kasutavatel isikutel on ostueesõigus. Suurem osa müüdavatest eluruumidest on siiski asustamata."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles