Narva haiglas on nakatunud 34 töötajat, koroonahaigete raviks loodi eraldi korpus

Ilja Smirnov
Copy
Narva haigla ajalooline vana korpus, kus paiknesid teraapia- ja lasteosakond, on nüüd täielikult koroonapatsientide käsutuses.
Narva haigla ajalooline vana korpus, kus paiknesid teraapia- ja lasteosakond, on nüüd täielikult koroonapatsientide käsutuses. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Kui pandeemia alguses kevadel oli Narva linn koroonakaardil õrnalt roosa, siis nüüd, talve hakul, on tegemist punaselt hõõguva piirkonnaga. 2. detsembri seisuga on Narvas koroonaviirus diagnoositud 492 inimesel, ühe ööpäeva jooksul lisandus 51 positiivset testitulemust, terveks sai 29 inimest.

Narva haigla erakorralise meditsiini kliiniku juhataja Pille Letjuka kinnitas Põhjarannikule, et ehkki neil valitseb praegu pingeline olukord, tulevad nad siiski toime. Jätkub koostöö Lõuna meditsiinistaabi ja Ida-Viru keskhaiglaga.

"Ka kõikidel naabritel napib praegu meditsiinitöötajaid ning kõige tähtsam, mida me neilt saame, on nõustamisabi nii töö korraldamisel kui ka ravimisel. Oma eriti rasked patsiendid võime saata nii Ida-Viru keskhaiglasse kui ka Tartusse − suur aitäh neile selle eest! Nii et me ei tunne end sugugi üksildase ja hüljatuna," rahustas Letjuka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles