Libedal teel kukkunud naine nõuab vallalt hüvitist

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kõnni- ja sõiduteid liivatatakse küll, ent heitlik talveilm muudab selle pingutuse pahatihti kiiresti olematuks. Foto on illustratiivne.
Kõnni- ja sõiduteid liivatatakse küll, ent heitlik talveilm muudab selle pingutuse pahatihti kiiresti olematuks. Foto on illustratiivne. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kiviõlis elav naisterahvas nõuab Lüganuse vallalt libedal teel kukkumisest põhjustatud tervise- ja moraalse kahju hüvitamist.

"Kukkusin 6. veebruaril Viru tänaval Maxima kaupluse lähedal asuval ülekäigurajal," rääkis Larissa Jänes. "Sõidutee oli nii libe, et sellel oli võimatu püsti jääda. Sain nii tugevalt põrutada, et pidin sõitma teise linna ja pöörduma abi järele Ida-Viru keskhaigla EMOsse. Õnneks ei murdnud ma endal midagi ära, kuid põrutada saanud koht tekitas valu ning seda tuli ravida."

Ta lisas, et teavitas vallavalitsust teel valitsevast olukorrast, ent ei teisel ega kolmandalgi päeval ei muutunud seal midagi. Seetõttu saatis ta ametnikele teise kirja, milles nõudis talle tekitatud tervise- ja moraalse kahju hüvitamist, lisades oma kirjale arstliku läbivaatuse tõendi. Kahju suuruseks hindas naine kokku 500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles