Söögikohad toibuvad koroonahoobist, kuid rahvast käib napilt

Copy
Zurab Abuladze loodab, et söögikohtade pidajatel on hullemad ajad möödas.
Zurab Abuladze loodab, et söögikohtade pidajatel on hullemad ajad möödas. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kuigi kohvikud ja söögikohad on pärast koroonapiiranguid juba 24. maist taas avatud, pole külastajate hulk kaugeltki sulgemiseelset taset saavutanud, sest rahvas on harjunud kodus istuma.

Neljapäeva lõuna paiku oli Jõhvi südalinnas asuvas söögikohas Alzur Grand Caffe kümmekond külastajat. Töötajate sõnul on seegi tulemus juba rõõmustav ning kesknädalast alates on rahvast hakanud juurde tulema. Suuremat külastatavust oodatakse nädalavahetuseks − seda on elu näidanud.

Toiduvedu päästis

Tagasi üles