Ossipenko ei osalenud volikogu istungil ka veebi teel

Põhjarannik
Copy
Nikolai Ossipenko pole kaheksa aastat osalenud volikogu istungitel, kuid kandideerib taas volikogusse. Käesoleva valimiskampaania avalikel üritustel pole ta käinud. See kaader pärineb tema videopöördumisest, mida näidati ühel tema valimisliidu kampaaniaüritusel.
Nikolai Ossipenko pole kaheksa aastat osalenud volikogu istungitel, kuid kandideerib taas volikogusse. Käesoleva valimiskampaania avalikel üritustel pole ta käinud. See kaader pärineb tema videopöördumisest, mida näidati ühel tema valimisliidu kampaaniaüritusel. Foto: Kuvatõmmis

Ühe suurema poliitilise jõu Meie Kodu liider Nikolai Ossipenko, kes on kaheksa aastat Jõhvi volikogu istungitel osalemisest hoidunud, ei võtnud osa ka viimasest istungist, kuigi avaldas soovi teha seda veebi teel.

Ossipenko esitas volikogu kantseleile sel nädalal avalduse, milles teatas oma soovist osaleda volikogu praeguse koosseisu viimasel istungil digikeskkonnas ehk videoülekande teel. Neljapäevaõhtusel istungil oli seetõttu saali statiivi otsa paigutatud ligikaudu kahemeetrise diagonaaliga ekraan, kuid Ossipenko sellele ei ilmunudki.

Volikogu kantselei juhataja Maire Lumiste sõnas, et saatis juba ennelõunal Ossipenkole e-postiga veebilingi, mille kaudu oli võimalik istungil osaleda, ja küsis, kas sellega on kõik korras, kuid vastust ei tulnud ning istungiga ta ei liitunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles