Kes teeb uuel aastal puhtaks Jõhvi teed ja tänavad?

Erik Gamzejev
Copy
Esmaspäeva ennelõunal puhastas Jõhvi linna tänavaid firma N&V masin. Kes hakkab seda tööd tegema jaanuari keskpaigas, kui tänavatel pole mitte ainult tolm, vaid suure tõenäosusega ka lumi ja jää, on esialgu ebaselge.
Esmaspäeva ennelõunal puhastas Jõhvi linna tänavaid firma N&V masin. Kes hakkab seda tööd tegema jaanuari keskpaigas, kui tänavatel pole mitte ainult tolm, vaid suure tõenäosusega ka lumi ja jää, on esialgu ebaselge. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi järgmine vallavalitsus võib jaanuaris sattuda olukorda, kus aastaid valla teid ja tänavaid hooldanud firmaga N&V saab leping läbi, aga uut hooldajat veel ei ole, sest selle leidmiseks välja kuulutatud hange nurjus, kuna kõik pakkujad soovisid selle töö eest rohkem raha, kui vald oli arvestanud.

Jõhvi vallavalitsus lootis, et leiab järgnevaks neljaks ja pooleks aastaks teede ja haljasalade hooldaja, kes ei soovi selle eest saada rohkem raha kui 3,3 miljonit eurot käibemaksuga. Sel sügisel läbiviidud hankel osalenud kõigi kolme firma hinnapakkumised ületasid seda piirmäära aga tunduvalt.

Seetõttu lükkas vallavalitsus kõik pakkumised tagasi ja kuulutas sel nädalal välja uue hanke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles