Laupäeval tuli nelja maakonnaliini bussi hangest välja aidata

Külli Kriis
, ajakirjanik
Copy
Liikluses oli tänavuse talvega võrreldav olukord viimati 2010. aasta detsembris, kui lumetorm Monika mõnegi bussi kraavi ajas. Ainult et toona piirdus asi ühe suure tuisuga, tänavu talvel on neid juba kolm olnud.
Liikluses oli tänavuse talvega võrreldav olukord viimati 2010. aasta detsembris, kui lumetorm Monika mõnegi bussi kraavi ajas. Ainult et toona piirdus asi ühe suure tuisuga, tänavu talvel on neid juba kolm olnud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Laupäeval vajasid neli lumme kinni jäänud liinibussi traktorite ja puksiiride abi, möllanud tuisku arvestades pole teehooldajaid põhjust süüdistada.

Laupäeva õhtul postitas Jõhvi politseijaoskond Facebooki video sellest, kuidas politseinikud Alutaguse vallas Tudulinnast veidi edasi Linnamäel libedusega kraavi vajunud bussi ukseesist lahti kaevasid. Politseinikud viisid kaks bussis olnud reisijat Mustveesse, bussile tuli appi puksiir.

"See oli kõrvaltee," ütles Ida-Viru ühistranspordikeskuse juht Heiki Luts, et parasjagu möllanud tuisku arvestades ei saa teehooldajale midagi ette heita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles