Opositsioon esitas umbusaldusavalduse Kohtla-Järve abilinnapeale

Erik Gamzejev
Copy
Riina Ivanova.
Riina Ivanova. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavolikogus opositsioonis olev valimisliit Restart Kohtla-Järve esitas neljapäeval umbusaldusavalduse abilinnapeale ja arenguteenistuse juhile Riina Ivanovale.

Volikogu liige Janek Pahka ütles, et umbusaldusavaldus on tingitud Riina Ivanova suutmatusest korraldada efektiivselt arenguteenistuse tööd. Pahka heitis talle ette, et Ivanova on arenguteenistuses kaotanud vajalikke ametikohti ja loonud samal ajal uusi. "Selle asemel et tegelda linna arengule kaasa aitavate küsimustega ning täita olemasolevaid ametikohti oma ala spetsialistidega, tegeleb Riina Ivanova uute ja täiesti arusaamatute töökohtade loomisega. Leiame, et see on tingitud Ivanova isiklikest, aga mitte linna huvidest," sõnas ta.

Riina Ivanova sõnas, et tal on raske mõista talle esitatud süüdistusi. Ta selgitas, et tegi 8. märtsil majanduskomisjonile ettepaneku arutada linna arenguteenistuse arenguteid. "Mitte keegi ei vastanud. Ootan ära, võib-olla Pahkal on mingeid ettepanekuid," ütles ta.

Ivanova sõnul ei ole tal plaanis uusi inimesi tööle võtta. Ta muutis vaid senise arenguteenistuse spetsialisti Vadim Vilde ametikoha ümber juristi ametikohaks. "Mis selles siis halba on? Kuna ta teeb sisuliselt juriidilist tööd, siis tulebki minu arvates ametikohti nimetada õigete nimega," sõnas Ivanova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles