Õpilased teatasid tapmisest koolis − selgus, et nad tegid nalja

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Jõhvi põhikooli juures oli eile pärast südapäeva mitu politseipatrulli, kes reageerisid nõnda koolipoistelt tulnud "tapmise" teatele.
Jõhvi põhikooli juures oli eile pärast südapäeva mitu politseipatrulli, kes reageerisid nõnda koolipoistelt tulnud "tapmise" teatele. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Häirekeskus ajas esmaspäeva südapäeva paiku jalule nii politsei kui ka kiirabi, kui sai sõnumi tapmisest Jõhvi põhikoolis. Teade osutus aga rumalaks naljaks.

Mitu politseiautot ja kiirabibrigaad kihutasid esmaspäeval Jaama tänavas asuva põhikooli poole, sest kella poole ühe paiku sai häirekeskus tekstsõnumi, et Jõhvi koolis on toimunud tapmine.

"Politsei asus äreva teate peale infot koguma, selgitama SMSi saatjat ning muid sündmuse täpsemaid asjaolusid," teatas Ida prefektuuri pressiesindaja Olga Eskor.

Politsei tuvastas peagi telefoni, millelt sõnum oli saadetud. Sõnumi saatja oli sellesama kooli 3. klassi õpilane. "Ohtu kellegi elule ei olnud. Lapsega vestlevad direktor ja kooli psühholoog," sõnas Eskor.

"Jah, lapsed tegid nalja. Selline kolmanda klassi loll nali," ütles Jõhvi põhikooli direktor Liina Mihkelson. Tema sõnul oli juhtumiga seotud kaks õpilast − üks andis enda telefoni teisele, kes siis sõnumi kirjutas.

"Algul arvasime, et tegu võib olla 9. klassi õpilastega, kellel oli samal päeval proovieksam. Aga ei, õnneks need on juba nii suured, et selliseid nalju ei tee," ütles Mihkelson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles