Noortebändide festivali kolmas katse õnnestus

Põhjarannik
Copy
Vahepealse pandeemiaaja tõttu on noortebändidel olnud raske esinemisvõimalusi leida.
Vahepealse pandeemiaaja tõttu on noortebändidel olnud raske esinemisvõimalusi leida. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Laupäeval peeti Tammiku rahvamajas Ida-Virumaa noortebändide päev. Festivali valmistati ette juba mitu aastat, kuid õnnestus alles kolmas katse.

Viimastel aastatel laineid löönud "koroonabändi" tõttu pole kahel varem plaanitud korral festivali pidada saanud. Isegi osa juba saadud projektiraha on vett vedama läinud. "Õnneks seekord kõik klappis ja saime 11 noortebändi Tammikusse kokku tuua," ütles Jõhvi kultuuri- ja huvikeskuse direktori kohusetäitja Kristo Kõrgnurm.

Paljudele oli Jüri Lingi eestvedamisel ja Jõhvi kultuuri- ja huvikeskuse toel korraldatud noortebändide päev esimene või teine kord publiku ette tulla. Kolmandat korda esinenud olid juba vanad kalad. Esitati nii meloodilisemat kui ka käredamat muusikat, aga üldine õhkkond oli kõigi puhul soe ja toetav. Kohtla-Järve koolinoorte loomemaja korraldatav analoogne üritus, mis tänavu toimus 24. korda, kannab pealkirja "Meid sidus muusika". Tammiku noortebändide päeva kohta võib sama öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles