Aasta õppija konkursile saab kandidaate esitada mai lõpuni

Põhjarannik
Copy
Eelmisel aastal pälvis Ida-Virumaa aasta õppija tiitli Kaire Keero, kellel aitas õppimine saada iseenda peremeheks: varem panganduses, kinnisvaraäris ja kinnisvarahaldusfirmas töötanud naine lõi koos abikaasaga perefirma, mis remondib kortereid, et need siis müüa või rendile anda.
Eelmisel aastal pälvis Ida-Virumaa aasta õppija tiitli Kaire Keero, kellel aitas õppimine saada iseenda peremeheks: varem panganduses, kinnisvaraäris ja kinnisvarahaldusfirmas töötanud naine lõi koos abikaasaga perefirma, mis remondib kortereid, et need siis müüa või rendile anda. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Täiskasvanuhariduse tunnustuskonkursile on kandidaadid oodatud neljas kategoorias: aasta õppija, aasta õpitegu, aasta koolitaja ja aasta õppijasõbralik tööandja.

"Ootame kõiki märkama ja aasta õppija kandidaadiks esitama inimesi, kes on täiskasvanuna jätkanud katkenud haridusteed või omandanud uue eriala ning seeläbi muutnud oma elu," ütles Eesti täiskasvanute koolitajate assotsiatsiooni Andras koordinaator Monica Marfeldt.

Lisaks tunnustatakse konkursiga õpitegusid, mis aitavad saada õppimisest positiivseid kogemusi, uusi teadmisi ja oskusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles