Kohtla-Järve kultuurikeskuses saab kogeda muusikaravi tasakaalustavat mõju

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
"Mul on avanenud võimalus luua koos suurepäraste muusikutega midagi erilist. Kontserdil-töötoas pakume võimalust vaadata enda sisse läbi muusika ja loova eneseväljenduse," ütles muusikateraapia doktor Alice Pehk.
"Mul on avanenud võimalus luua koos suurepäraste muusikutega midagi erilist. Kontserdil-töötoas pakume võimalust vaadata enda sisse läbi muusika ja loova eneseväljenduse," ütles muusikateraapia doktor Alice Pehk. Foto: Dmitri Kotjuh / Scanpix

Vaimse tervise sari toob kolmapäeval, 23. novembril Kohtla-Järvel publiku ette muusikateraapia doktori Alice Pehki koos Eesti tippmuusikutega, et otsida üheskoos sisemist tasakaalu.

Kohtla-Järve kultuurikeskuses saab osaleda tavatus kontserdivormis − kontserdil-töötoas "Teaduse ja kunsti mängud", mis toob vaimse tervise eksperdid ja muusikud kokku kohalike inimestega.

Muusikateraapia doktor Alice Pehk, sopran Helen Lokuta, Tanel-Eiko Novikov marimbal ja Karl Johann Lattikas vibrafonil viivad muusikalisele rännakule, kus kõlavad Claude Debussy, Giya Kancheli ja Philip Glassi teosed ning improvisatsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles