Linda Kliinik kutsub HIV-testima kaubanduskeskusesse ja ööklubisse

Põhjarannik
Copy
Linda kliiniku juht Kristiina Vainomäe
Linda kliiniku juht Kristiina Vainomäe Foto: Linda Kliinik

Linda kliinik kutsub reedel, 25. novembril kõiki soovijaid HIV-testi tegema Narva Astri keskusesse ja ööklubisse AveNue.

Testi saab teha tasuta, kiirelt ja konfidentsiaalselt, selleks on kaubanduskeskuses ja ööklubis sisse seatud ala, mis on teistest külastajatest eraldatud.

Narvas tegutsev meditsiiniasutus Linda Kliinik korraldab selliseid testimisüritusi väljaspool oma tööruume seepärast, et jõuda ka inimesteni, kes muidu ehk end testima ei tuleks. "HIV-testimine võiks inimese puhul, kes elab regulaarset suguelu, kuuluda normaalse intiimhügieeni juurde," sõnas Linda kliiniku juht Kristiina Vainomäe. "See on parim ja odavaim viis kaitsta ennast ja oma partnerit."

Astri kaubanduskeskuses saab HIV-testi teha 25. novembril kella 16-20. Testimine toimub kaubanduskeskuse teisel korrusel.

Öö hakul liigub Linda kliiniku meditsiinipersonal ööklubisse AveNue, kus saab eraldatud ruumis HIV-testi teha kella 23st kuni orienteeruvalt kella kaheni öösel. HIV-testi tegemiseks võetakse näpuotsast veidi verd ning testi tulemused selguvad paari minutiga.

Tavapäraselt saab HIV-testi teha Linda kliiniku ruumides aadressil Linda 4, 6. korrus. Kliinik on avatud esmaspäevast neljapäevani kella 9-17 (neljapäeval kokkuleppel ka kuni kl 19) ning reedeti kella 9-15. HIV-positiivsetele inimestele pakub Linda Kliinik ravi ja nõustamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles