Pühade ajal sattusid eakad inimesed oma kodus hätta

Põhjarannik
Copy
Foto: Päästeamet

Pühade ajal said päästjad mitmeid väljakutseid, milles teatati, et eakad inimesed olid oma kodus kukkunud ja jäänud abitusse olukorda.

23. detsembri õhtul teatati häirekeskusele, et Narva linnas P. Kerese tänava kortermajas ei saa eakas naine kodus püsti ega ka ust avada. Päästjad sisenesid korterisse akna kaudu ja avasid kiirabitöötajatele ukse.

25. detsembril pärast südaööd teatati, et Sillamäe linnas Ranna tänaval karjutakse naaberkorteris appi. Päästjad sisenesid korterisse naabritelt saadud võtme abil. Korteris oli vanem meesterahvas kukkunud ega saanud enam ise püsti. Päästjad aitasid kannatanu voodile, et kiirabi ta üle vaataks.

Vaid tund aega hiljem teatati, et Narva linnas Uusküla tänaval on korteris kukkunud eakas naine, kes ei saa iseseisvalt püsti ega ust avada. Päästjad avasid ukse ja andsid maas lamanud naise kiirabile üle.

25. detsembri pärastlõunal kutsuti päästjad appi Narva linna Võidu prospekti kortermajja, kus läbi ukse oli kuulda meesterahva appihüüdeid. Päästjad avasid ukse ja andsid maas lamanud vanema mehe kiirabitöötajatele üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles