Tehniline rike tegi Kohtla-Järvel bussipiletid kallimaks

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Kohtla-Järve linnaliinidel hüppas aasta esimesel päeval piletihind üles, kuid see oli süsteemiviga ning inimesed saavad raha tagasi.
Kohtla-Järve linnaliinidel hüppas aasta esimesel päeval piletihind üles, kuid see oli süsteemiviga ning inimesed saavad raha tagasi. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Tehniline rike tarkvarasüsteemis tegi Kohtla-Järve linnaliinide piletid aasta esimestel päevadel oluliselt kallimaks ning inimestel on õigus raha tagasi saada.

Aasta esimesel päeval märkasid sõitjad, et piletid Kohtla-Järve linnaliinide bussides ei maksa enam mitte 1,10 eurot, nagu varem, vaid 2 eurot. 2. jaanuaril saatis Kohtla-Järve linnavalitsuse transpordi peaspetsialist Vitalia Bassarada linnaliine teenindavale ettevõttele ATKO kirja arupärimisega piletite alusetu hinnamuutuse kohta.

"Soovime teiepoolseid selgitusi tekkinud olukorra kohta. Kuidas inimesed saavad taotleda üle makstud raha tagasi ja kuhu nad peavad pöörduma? Ootame teie kodulehel vabandusi, selgitusi, miks selline olukord on tekkinud, ning infot selle kohta, kuhu inimesed peaksid pöörduma hinnavahe hüvitamiseks," kirjutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles