Toila valla merekonteineris noortekeskus läheb liikvele suvel

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Toila valla noorsootööjuht Maarja-Liisa Lepsalu esitlemas eelmisel kevadel mobiilse noortekeskuse 3D-maketti. Noorte soovil saab konteiner katuseterrassi, kööginurga ja grilli.
Toila valla noorsootööjuht Maarja-Liisa Lepsalu esitlemas eelmisel kevadel mobiilse noortekeskuse 3D-maketti. Noorte soovil saab konteiner katuseterrassi, kööginurga ja grilli. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Toila vald lõi käed ettevõttega, kes mobiilse noortekeskuse tarbeks merekonteineri ümber ehitab. Väga suur on olnud noorte endi panus, alates mudeli väljatöötamisest ja lõpetades konteineri väliskujundusega.

Merekonteineri ümberehitamise hankele tuli kolm pakkujat, võitis osaühing Quick Property Management. "Leping on allkirjastatud ja läheb tööks," rõõmustas Toila valla noorsootööjuht Maarja-Liisa Lepsalu.

Lepingu järgi peaks merekonteiner valmima 30. aprilliks. "Ehituse keskpaigas on soov projekti algatanud noortega sõita tehasesse, et saada aimu, millistes tingimustes ja kuidas käib ühe merekonteineri ümberehitamine, ning kohtuda ka nende imeinimestega, kes noorte idee pärisellu rakendavad. Nii on kogemusõppe moment juures," selgitas Lepsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles